PUMA PODEPSALA SMLOUVU S MARIEM BALOTELLIM

– HERZOGENRAUCH, 23. 12. 2013 (tz) – Sportovní značka PUMA hrdě oznamuje svoje nové dlouhodobé partnerství s mezinárodní fotbalovou ikonou Mariem Balotellim. Italský útočník se senzačně stává nejnovějším členem rodiny PUMA, do níž patří hvězdní hráči a atleti jako Usain Bolt, Sergio Agüero, Cesc Fàbregas, Marco Reus, Radamel Falcao a Rickie Fowler.

Balotelli, mediální hvězda, obul kopačky PUMA na hřišti poprvé minulý týden při zápase AC Milán proti Římu a následně v milánském derby včera večer. Boty PUMA evoPOWER Stampa FG mají speciální design – jsou pokryty novinovými titulky mapujícími jeho kariéru až do dnešního dne.

Mario Balotelli je pro PUMU klíčovým partnerem, stane se přínosem pro portfolio značky i fotbalovou komunikaci pro následující roky. Dlouhodobé partnerství PUMY s FIGC (italská fotbalová asociace) je dalším strategickým cílem, v němž bude tento italský forvard hrát významnou roli.

Mario Balotelli se ke svému novému partnerství s PUMOU vyjádřil takto: „Je to pro mě skvělý krok. Již od počátečních rozhovorů, které jsem s PUMOU vedl, mi bylo jasné, že rozumějí mé osobnosti i mým ambicím. Produktové a marketingové plány, na nichž pracují, jsou vzrušující a já jsem velmi hrdý, že s nimi mohu být spojen. Podpora PUMY italského národního týmu byla dalším významným důvodem, proč jsem podepsal smlouvu. Jsem si jistý, že nám následující roky přinesou mnoho dobrého.“

Björn Gulden, CEO PUMA, dodal: „Mario Balotelli je ve fotbale světová extratřída, stane se klíčovým ambasadorem PUMY. Jeho nasazení, rychlost, odolnost i síla z něj dělají perfektní spojení s naší značkou. Vzhledem k tomu, že je před námi Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii, bude příští rok pro PUMU velmi důležitý. Mario doplní naše již velmi silné sportovně-marketingové portfolio a podpoří naši novou misi pod heslem Forever Faster, které bude mít výrazný dopad na značku PUMA.“